Slagteren

Igen i år står vi klar med en super lækker nytårsmenu. Den består af tre retter med minimal tilberedning. Til gengæld er kvaliteten helt i top
Forret
Skaldyrsbisque med hvidløgsmarinerede rejer, skorzonerchips, frisk bronzefennikel og dildolie. Serveres med stenovnsbagt brød
Hovedret
Oksemørbrad med gulerodspuré, cremet kartoffel gratin og ristet grønkål. Anrettes med syltede rødløg, friske ærteskud og rødvinsglace.
Dessert
Lun chokoladefondant med en flydende chokolademidte serveres med vaniljefraiche, sprød crumble og spæde blade af engsyre.
Prisen pr kuvert á 3 retter er 279,00
(min. bestilling er 2 kuverter pr samlet ordre).
Menuen skal afhentes i butikken den 31/12 - 2025 mellem kl 7.30 - 14.30.
Se allergener samt hvordan du tilbereder her:
superbrugsen.dk/nytårsmenu

| pr stk |

Slagterens hjemmalavede rørt fars. Klar til frikadeller, farsbrød og kødboller.
Ca 1000 gram

Ca 800 gram

Ca 800 gram

ca, 800 gram

Ca. 1800 gram

ca. 1200 gram

ca. 1800 gram

ca. 1200 gram

ca 2 kg

2 stk/ca. 1000 gram

10 stk/ ca. 1500 gram.
Vælg mellem flere forskellige marinader

15 stk/ ca. 1500 gram.
Vælg mellem flere forskellige marinader

10 stk/ ca. 1250 gram.
Vælg mellem flere forskellige marinader

10 stk/ca. 1500 gram.
Vælg mellem flere forskellige marinader